+385 99 28 76 145 Luka, +385 99 42 89 281 Kruno drvene.kuce.zrinscak@gmail.com

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na našoj web stranici drvene-kuce-zrinscak.hr. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Drvene kuće Zrinšćak, obrt za usluge smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama,  Drvene kuće Zrinšćak smatraju i sve pridružene stranice domeni drvene-kuce-zrinscak.hr.  Drvene kuće Zrinšćak obrt za usluge zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice drvene-kuce-zrinscak.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti i pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni drvene-kuce-zrinscak.hr je prezentacija usluga obrta, Drvene kuće Zrinšćak. Drvene kuće Zrinšćak se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Drvene kuće Zrinšćak obrt za usluge nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Obrt ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice drvene-kuce-zrinscak.hr ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama drvene-kuce-zrinscak.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Drvene kuće Zrinšćak i web stranica drvene-kuce-zrinscak.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

Drvene kuće Zrinšćak, obrt za usluge polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici . Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Drvene kuće Zrinšćak, obrt za usluge).

Ukoliko smatrate da je Drvene kuće Zrinšćak povrijedio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Drvene kuće Zrinšćak se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.